Røget edderfuglebryst

Røget edderfuglebryst med æggestand og granatæblekerner

Server f.eks. til forret med grovflütes

eller til frokost på rugbrød

Hjemmelavet æggestand:

3 æg
1 dl mælk
salt og hvid peber

olie til formen

Rør æggene sammen med en gaffel, tilsæt mælk, salt og hvid peber og bland det sammen. Smør en lille aluform med lidt olie og hæld æggemassen gennem en finmasket sigte ned i den smurte form. Dæk formen med stanniol og prik lidt lufthuller med en gaffel. Kom vand i et ildfast fad i passende størrelse og placer aluformen med æggemassen heri. Bag æggemassen i vandbadet i ovnen i 30-35 minutter ved 175 grader. Sluk for varmen og lad æggestanden stå i ovnen i 15 minutter, til den er stivnet. Lad æggestanden afkøle helt, gerne til næste dag, inden den fjernes fra formen og skæres i tynde skiver.

Der er lukket for kommentarer.