Boller med gulerødder og squash

18 boller:
50 gr. gær
ca. 800- 900 gr mel
3½ dl danskvand
3 æg
100 gr. smeltet smør
250 gr. revet gulerod
250 gr revet squash
150 gr. solsikkekerner
4 spsk. sukker
1½ tsk. salt

Vand, mælk eller æg til pensling

Smuldr gæren i en skål og kom danskvandet i. Lad det stå i 5 minutter, rør det derefter godt sammen.
Tilsæt æg, squash, gulerødder, solsikkekerner, smør, salt og peber. Rør sammen inden melet tilsættes.
Rør igen til dejen er godt samlet. Den skal være lidt klistret, men samlet.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i en time.
Kom lidt mel på bordet og kom dejen ud på- Del den op i 18 boller, og sæt dem på to bagplader med bagepapir.
Pensl med vand, mælk eller sammenpisket æg.
Bag i ovnen på 180 grader varmluft i ca. 20 min. Bollerne skal lyde hule, når man banker i bunden.

Kilde: onekitchen