Æble-havtorn snitter

175 gr hvedemel
75 gr flormelis
100 gr smør
1 tsk vanillesukker
1 æg

3 spsk. æble-havtorn marmelade

glasur:
175 gr flormelis
2 spsk vand
revet chokolade eller hakkede nødder

Mel, flormelis og vanillesukker blandes i en skål. Tilsæt smør i tynde skiver. Saml dejen med ægget.
Læg dejen i køleskabet i ca ½ time.

Rul dejen mellem to stykker bagepapir til den har en størrelse med en bageplade.
Smør marmelade ud på halvdelen af dejen og fold den anden halvdel over.
Klem kanterne med en gaffel, så marmeladen ikke flyder ud.
Prik dejen med gaflen, så den ikke hæver for meget op under bagningen.

Bag ved 175 grader i ca. 20 min.

Lad kagen køle helt af. Skær evt. kanter af med en skarp kniv.
Rør glasur sammen og smør ud over kagen.
Drys med revet chokolade eller hakkede nødder. Jeg brugte hakkede pistacienødder.
Skær kagen i passende stykker.