Wok ret med andebryst

4 pers.
300 gr. andebryst
2 gulerødder
3- 4 minimajs
100 gr. friske ærter
½ rød peber
½ gul peber
2 spsk. sød soya sovs
2 tsk. frisk revet ingefær
ca. 2 dl. hønsebouillon
2 spsk. olie

Pisk soya sovs og ingefær sammen. Skær kødet i strimler og kom det i marinaden. Stil det i køleskabet.
Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler. Gulerødder skæres i strimler og minimajs i mindre stykker.
En wok eller stegegryde varmes godt op.

1 spsk. olie kommes på.
Grøntsagerne lynsteges 3 – 4 min. og tages op.
Kødet (uden marinade) lynsteges 3-4 min. i lidt ny olie.

Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grøntsagerne vendes i og varmes hurtigt igennem.

Server med ægnudler eller spaghetti