Banankage i bradepande

225 gr. flydende margarine
460 gr. sukker
4 æg
5 bananer (modne)
½ tsk. salt
2 tsk. natron
2 tsk. vanillesukker
375 gr. hvedemel
50 gr. nødder
100 gr. hakket chokolade (mørk)
50 gr. havregryn
1,25 dl. kærnemælk
evt. chokoladeknapper til pynt.

Margarine og sukker røres godt sammen. Æggene tilsættes et ad gangen.
Rør godt ind imellem. Mos bananerne og rør dem i dejen. Tilsæt mel, salt, natron og vanillesukker. Rør godt og tilsæt derefter nødder, chokolade, havregryn og kærnemælk.
Beklæd en stor bradepande med bagepapir. Hæld dejen i.

Bages ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. 20 min. Sænk varmen til 175 grader og bag videre i endnu ca. 20 – 25 min.

Lige når kagen er kommet ud af ovnen, kan der kommes overtrækschokoladeknapper over dejen. De smelter hurtigt og fordel det over dejen med en spartel eller bred kniv.

Der er lukket for kommentarer.