Kanelsnegle

24 stk:
400 gr hvedemel
70 gr. smør
50 gr. gær
1 dl mælk
1 æg
1 spsk. sukker
½ tsk salt

Fyld:
150 gr. smør
150 gr. brun farin
4 tsk. kanel

Mælken lunes og hældes i en skål. Smuldre gæren i mælken, og rør til den er opløst.
Mel og resten af ingredienserne blandes i, og det hele æltes til en ensartet dej.
Dejen hæver tildækket på et lunt sted i 30 – 45 min.

Rør fyldet sammen.
Dejen deles i to lige store dele. Rul dejen ud i to firkanter (ca. 30 x 30 cm) og fordel fyldet på de to dejstykker, smør det jævnt ud.
Rul dejen sammen og skær hver del ud i 12 lige store stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir på.
Tryk dem lidt flade.
Lad den hæve yderligere ca 20 min tildækket på et lunt sted.

Bag kanelsneglene ved 175 grader i ca. 10 min.

Lad kagerne køle af og kom evt. glasur og pynt på.Kanelsneglene kan også bages i muffinsforme.


Kilde: Kogebogen.dk