Hindbærsnitter

250 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
125 gr. smør
125 gr. sukker
1 æg
150 gr. hindbærmarmelade

Glasur:
150 gr. flormelis
vand
farvet krymmel

Bland mel og bagepulver, hak smørret i mindre stykker og kom det i. Ælt dejen med sukker og æg.

(Tip: hvis dejen smuldrer, så tilsæt en tsk. vand)

Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til en bagepladestørrelse.
Smør hindbærmarmelade på den ene halvdel af dejen og fold den anden halvdel over.
Tryk dejen godt sammen i kanten.
Bag ved 180 grader i alm. ovn i ca. 20 – 25 min.

Lad kagen køle lidt af, inden du smører glasur på og pynter med krymmel. Skær i passende stykker.
Disse har Julie lavet, opskriften er fra Alletiders Kogebog.

Der er lukket for kommentarer.