Æggekage i ovn

6 æg
1½ dl mælk
1 spsk. mel
salt og peber

1 pk. bacon
5 – 6 radiser i skiver
purløg

Pisk æg sammen. Rør mælk og mel sammen, og hæld det i æggene. Tilsæt salt og peber.

Hæld æggemassen i et smurt ildfast fad.
Bag æggekagen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 – 30 min.
Steg baconen sprød på en varm pande.
Pynt æggekagen med bacon, radiser skåret i skiver samt klippet purløg, og server med rugbrød.

 

Dette indlæg blev udgivet i Alle opskrifter, Hovedretter, Hurtig mad. Bogmærk permalinket.

Et svar til Æggekage i ovn

  1. Pingback: Madplan uge 27 | Mathiesens Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress spam blokeret af CleanTalk.