Forret med laks, avokado og rygeost

4 pers.

8 skiver rugbrød
4 skiver røget laks eller garvet laks

Avokado-flødeostcreme
1 avokado
1 tsk citronsaft
2 spsk flødeost naturel
salt og peber

Rygeostcreme
200 g rygeost
6 spsk creme fraise
saften af 1⁄2 citron
salt og peber

Pynt
Et par stilke purløg
1⁄2 rødløg
1/4 agurk
1/2 tomat

Udstik 8 cirkler af rugbrød i skiver ca. 5 cm i diameter.
Mos avokadoen og bland flødeost i og smag til med citronsaft, salt og peber.
Bland ingredienserne til rygeostcremen sammen.
Skær rødløg og agurk i små tern.
Del laksen i mindre stykker.
Rist rugbrødet på en brødrister.

Smør avokado-flødeost på 4 skiver af rugbrødet
Smør rygeostcremen på de sidste 4 rugbrødsstykker.
Læg en skive laks ovenpå hver og pynt med henholdvis purløg og rødløg/agurk