Müsliboller

15 – 16 stk.

2½ dl kærnemælk

50 gr gær

1 spsk honning

2 tsk. groft salt

2 modne bananer

1 dl creme fraise

250 gr. müsli

500 gr. hvedemel

Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt honning og salt. Mos bananerne og rør dem sammen med creme fraise. Rør dem i dejen sammen med müslien.

Ælt hvedemel i lidt ad gangen, indtil dejen er sammenhængende, men stadig en lille smule klistret.

Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.

Form dejen ved hjælp af to spiseskeer, og læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Der er til to plader.

Dyp skeerne i koldt vand mellem hver bolle.

Bollerne hæves igen tildække i ca. 30 min.

Tænd ovnen på 200 grader.

Pensl bollerne med vand, og bag dem i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.