Skinkeculotte, marineret

 

 

1 Skinkeculotte på ca. 700 – 800 gr.
2 spsk. flydende akaciehonning
1 spsk. dijonsennep
½ spsk. timian
salt og peber
½ dl vand(ca.)

Tænd ovnen på 200 grader.
Rids sværen på skinkeculotten, hvis det ikke er gjort fra slagteren.
Rør marinaden sammen,og fordel den over stegen.
Steg ved 200 grader i ca. 50 min.
Dryp stegen flere gange undervejs med marinaden i fadet
Hvis du bruger stegetermometer, skal det vise mellem 65 – 70 grader, når stegen er færdig.

Hvis sværen ikke er helt sprød, kan der skrues op på grill nogle min.
Lad stegen hvile ca. 20 min inden den skæres ud.

Dette indlæg blev udgivet i Alle opskrifter, Svinekød. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress spam blokeret af CleanTalk.