2 kalvesnitzler
2 skiver god skinke
Emmentaler ost
Mel
1 æg
Rasp
Smør til stegning
Bank kalvesnitzlerne ud på et skærebræt. Læg skinke på den ene snitzel og derefter skiver af ost.
Læg den anden snitzel over. Tryk godt sammen i kanterne. Luk sammen med tandstikkere eller kødnåle.
![](https://1.bp.blogspot.com/-MVaxVe3j23M/V69mdXxh8EI/AAAAAAAACHY/VygSAgbylhko4aWtnFM00hQtj8Kba2_ygCLcB/s400/Cordon%2Bbleu%2B2.jpg)
Kom mel, rasp og sammenpisket æg i hver sin tallerken.
Vend snitzlen i først mel, så sammenpisket æg og derefter i rasp.
![](https://1.bp.blogspot.com/-dxQGQcUfOQY/V69mh8zPdrI/AAAAAAAACHg/LhM6ZS6cydYm7FbmLF1ML-ezBfH2JpmcQCLcB/s400/Cordon%2Bbleu4.jpg)
Smelt smør på en pande og steg snitzlen 5 min på hver side.
![](https://3.bp.blogspot.com/-7rzzWYjg9iY/V69n3m1VoGI/AAAAAAAACHw/K0li3krWx20qaa1HbUaKUfCbNWuY0iOYACLcB/s400/Cordon%2Bbleu%2B8.jpg)
Lad kødet trække ca 5 min og skær det derefter ud i passende stykker.
Server f.eks. som her med stegte kartofler og champignonsovs.