Suppe med tomat og oksekød

500 gr. hakket oksekød

25 gr. smør

2 store porre

3 – 4 gulerødder

½ spidskål

4 tomater

1 dåse flåede tomater

1,25 liter grøntsagsbouillon

2 tsk. paprika

1 tsk. basilikum

salt og peber

Skær porre i tynde ringe.

Skræl gulerødder og skær dem i små tern.

Snit spidskålen fint.

Brun kødet i fedtstoffet og tilsæt derefter grøntsagerne og svits dem med i et par minutter.

Kom resten af ingredienserne i, og lad suppen småkoge ca. 20  min.

Smag til med salt og peber.

 

Kilde: Rema


Dette indlæg blev udgivet i Alle opskrifter, Hovedretter, Suppe. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress spam blokeret af CleanTalk.