Frikadeller

500 gr. hakket svinekød (eller kalv og flæsk)
60 gr. hvedemel
1æg
1 løg
3 dl. mælk
salt, peber
evt. krydderier efter valg og humør

Rør de tørre ingredienser i kødet sammen med løg og æg. Rør væsken i lidt ad gangen, og lad gerne farsen hvile i køleskab en ½ time. Form farsen til frikadeller og brun dem på en varm pande med smør og olie – ca. 2 minutter på hver side. Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige – ca. 4 minutter på hver side. Frikadellerne skal være gennemstegte.

Please follow and like us:
Dette indlæg blev udgivet i Alle opskrifter, Hakket kød, Hovedretter, Svinekød. Bogmærk permalinket.

Et svar til Frikadeller

  1. Pingback: Madplan uge 17 – 2017 | Mathiesens Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress spam blokeret af CleanTalk.