Wok med skinke

5-600 g. skinkekød

Marinade:
2 spsk. sherry
2 tsk. frisk reven ingefær
2 spsk. sojasauce

1 grøn peber
1 rød eller gul peber
1 løg
1 glas champignon
2 spsk. olie
2 dl. hønsebouillon

Kødet skæres i strimler og kommes i den sammenpiskede marinade. Stilles i køleskab 1 – 2 timer.

Peberfrugterne renses for stil og kerner og skæres i lange strimler. Løget skæres i tynde både.
En wok eller stegegryde varmes godt op.
1 sps. olie kommes i.
Løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op.
Kødet lynsteges 3 – 4 min. i lidt ny olie.
Tilsæt champignon og steg ganske kort.
Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grøntsagerne vendes i og varmes hurtigt igennem.

Server med ris, frisk pasta eller eegnudler

Tips:
Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet mens grøntsagerne ordnes.
Prøv at tilsætte andre grøntsager f.eks. 250 gr. broccoli eller blomkål delt i små buketter.