Scrambled eggs

2 pers.

3 æg
3/4 dl. sødmælk
Salt og peber

Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen med mælken samt salt og peber.
Hæld det hele på en kold pande.
Tænd komfuret på medium varme og varm æggemassen op. Rør godt rundt, indtil det stivner.

Drys med klippet purløg.

Server straks på ristet brød med f.eks. sprødstegt bacon, stegte cocktailpølser og tomater.
Desuden en god kop the og et glas god frugtjuice.
TIP 1:
I den version, som ses på billedet er der tilsat en kold kogt kartoffel (skåret i mindre stykker) inden æggene blev hældt på panden.

Tip 2:
Et par skiver bacon kan steges hurtigt i mikroovn:
Læg køkkenrulle på en tallerken. Læg 4 – 5 stk bacon på og derefter et lag køkkenrulle igen.
Sæt det i mikroovnen ved højeste temp. i ca. 2 ½ min.