3 svinehjerter
1 stort bundt persille
2 dl bouillon
2 dl fløde
1 æble
2 laurbærblade
smør/margarine til stegning
salt og peber
sovsekulør
Skyl og rens hjerterne. Tør dem med køkkenrulle.
Skyl persillen og læg den i hjerterne.
Rul hjerterne sammen og bind dem stramt sammen med kødsnor.
Skræl æblet og skær det i både.
Smelt smørret og brun hjerterne heri.
Tilsæt bouillon, fløde, laurbærblade og æblebåde.
Krydr med salt og peber.
Steg hjerterne under låg ved svag varme i ca. 1 ½ time.
Tag hjerterne op.
Si væden og kog den ind til en god sovs. Jævn evt. med lidt sovsejævner eller mel, og rør lidt sovsekulør i.
Skær hjerterne i skiver og server med sovsen og kogte kartofler eller kartoffelmos.
Der er lukket for kommentarer.