Mørbradgryde med bacon og æble

1 Svinemørbrad
100 gr bacon i tern
1 lille peberfrugt
1 æble
8 cocktailtomater
1 spsk. paprika
2 dl vand
1 dl piskefløde
1 bouillontern
salt og peber

Rens mørbrad for sener og skær den i tern.
Skyl peberfrugt, æble og tomater.
Skær peberfrugt og æble i tern, efter kernehus og kerner er fjernet.
Halver tomater.
Brun bacon i en tykbundet gryde. Tilsæt mørbradkødet og lad det brune godt med.
Tilsæt peberfrugt, æble og tomater.
Krydr med paprika, salt og peber.
Tilsæt derefter vand, piskefløde og bouillontern og rør godt rundt.
Lad retten simre i ca. 15 – 20 min. og smag til.
Server med ris.

 

Kilde/inspiration: Mambeno, men tilrettet vores smag, og hvad vi havde i grøntsagsskuffen