Broccolitærte

Dej:
60 g koldt smør
175 g hvedemel
1½ spsk koldt vand

 

 Fyld:
3 æg
3 dl creme fraice
 ½ dl revet ost 
et lille broccoli, skåret i små stykker 
en rest skinke eller hamburgerryg, 
skåret i tern
150 gr. fetaost smuldret til mindre stykker 
salt, peber 

 

 

Smør smuldres i melet, og dejen samles med vandet. Pres dejen ned i en smurt tærteform.
Lad dejen hvile i køleskabet i ca. ½ time.
Forbag herefter i 15-20 minutter ved 200 grader.
Kog broccoli i letsaltet vand i 2 minutter.

 

Tag tærtedejen ud og hæld  broccoli, feta og skinke/hamburgerryg i den forbagte dej.

 
Pisk æg og creme fraiche sammen og tilsæt salt, peber og revet ost, og hæld det over tærten.

 

 

Bag i ovnen i 40 – 50 minutter. 
Hvis tærten begynder at blive brun i toppen, så dæk ned stanniol.
 

 

Dette indlæg blev udgivet i Alle opskrifter, Frokost, Hovedretter, Tærter. Bogmærk permalinket.

Et svar til Broccolitærte

  1. Pingback: Madplan uge 45 | Mathiesens Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress spam blokeret af CleanTalk.