Minirullesteg

10 – 12 skiver svinebryst/stegeflæsk
10 – 12 svedsker
1 æble
salt, peber
½ dl fløde
3 dl vand (ca.)

30 gr. smør
3 dl hvedemel

½ tsk sukker
kulør
Bank stegeflæsket ud på et skærebræt. Skær sværen af.
Læg en lille svedske og et lille stykke skrællet æble på flæsket. Rul det stramt sammen og bind det sammen med et stykke kødsnor.

Brun kødrullerne i smør eller margarine i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde samt vand, så kødet knapt er dækket.
Steg kødrullerne i ca. 40 min.
Tag dem op, fjern kødsnoren, og læg dem i et ildfast fad/skål, og dæk med stanniol, mens du laver sovsen.

Smelt smør i en gryde til sovs. Rør mel i og kog op. Tilsæt stegeskyen, der er siet og evt. lidt kogevand fra kartoflerne.
Lad sovsen koge godt igennem. Tilsæt kulør.
Smag til med sukker, salt og peber.
Hæld sovsen over kødrullerne og server.

Server med kogte kartofler, kogte grøntsager og salat.