Hop til indhold
Mathiesens Mad

Mathiesens Mad

Mathiesensmad.dk

Arkiver

Kategorier

Seneste indlæg

  • Farsbrød
  • Koteletter i fad med karry og ananas
  • Grove sandwichbrød
  • Sild i fad med mild sennepsovs
  • Grillet torsk med det hele

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org

Seneste kommentarer

    mytastednk.com

    Oksefilet i Sous Vide

    Oksefilet tilberedt i Sous Vide ved 56 grader i 6 timer. Derefter krydret med salt, peber og timian, og brunet hurtigt i smør på en varm pande.

    Serveres fx med bearnaisesovs, pommes frites og grønne bønner

    Udgivet i 1. januar 201816. august 2018Forfatter Mathiesens MadKategorier Alle opskrifter, Oksekød, Sous Vide

    Indlægsnavigation

    Forrige Forrige indlæg: Gryderet med nakkefilet og selleri
    Næste Næste indlæg: Koldhævede sandwichboller
    Drevet af WordPress